Καθηγητές

EYH MAZH

evimazi

Η Εύη Μάζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου ξεκίνησε και τις μουσικές της σπουδές .

Συνέχισε στην Αθήνα σπουδάζοντας Πιάνο, Φλάουτο, Ανώτερα θεωρητικά και Τραγούδι. Πήρε το δίπλωμα της στο Φλάουτο με τη Στέλλα Γαδέδη απο το Ωδείο Atheneum με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και πρώτο βραβείο .  Σπούδασε Πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την Έλενα Μουζάλα όπου και πήρε το δίπλωμα της με Άριστα παμψηφεί. Κατέχει και πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού απο το Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.

Έχει συνεργαστεί σα Φλαουτίστα και σαν πιανίστα με την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλα και με διαφορα σύνολα Μουσικής Δωματίου. Υπήρξε συνεργάτης του συνθέτη Νίκου Μαμαγκάκη.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε συναυλίες και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και συνεργάζεται με τον Διονύση Σαββόπουλο σε συναυλίες και ηχογραφήσεις.

Διδάσκει Φλάουτο, Πιάνο και μουσική δωματίου στο Εθνικο Ωδειο Αθηνών καθώς και στο Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης.  Από το 2012 είναι καθηγήτρια Φλάουτου, Φλογερας, Θεωρίας της Μουσικής και μέλος της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

pappa

Το έτος 1999 σε ηλικία 11 ετών πήρε τα πρώτα της μαθήματα στην Φιλαρμονική Κορωπίου στο μουσικό όργανο ευφώνιο . Το έτος 2000 ξεκίνησε θεωρητικά μαθήματα στο ωδείο Αιγάλεω . Πέντε χρόνια αργότερα απέκτησε το πτυχίο Ενοργάνωσης Πνευστών οργάνων με βαθμό Άριστα και το έτος 2009 απέκτησε το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με βαθμό Aριστα. Το έτος 2007 ξεκίνησε μαθήματα τρομπονιού στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής στην τάξη του κ. Σκορδαλού. Συνέχισε τις σπουδές της στο τρομπόνι με τον κ. Αυγερινό και τον Ιούνιο του 2013 πήρε το πτυχίο της στο τρομπόνι με βαθμό Άριστα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τρομπονιού με Έλληνες και ξένους καθηγητές όπως Jay Friedman , Scott Hartman , Σπύρο Φαρούγγια , Άγγελο Κρητικό και Σπύρο Αλεξανδράτο . Έχει παρακολουθήσει επίσης διάφορα σεμινάρια μουσικής δωματίου.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς σε θεατρικές και μουσικό-θεατρικές παραστάσεις, με φιλαρμονικές εντός και εκτός Αθηνών, με διάφορες συμφωνικές ορχήστρες αλλά και ολιγομελή και πολυμελή μουσικά σύνολα.

Σήμερα είναι μέλος της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens, διδάσκει τρομπόνι, Ευφώνιο και Θεωρία της μουσικής στις Φιλαρμονικές Κορωπίου και Μαρκοπούλου.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ

koliavasilis

Γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο το 1978. Σπούδασε 9 χρόνια πιάνο από την ηλικία των 8 ετών, με καθηγήτρια τη Σφέτσα Λούλα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης. Το 1998 πήρε υποτροφία από τη Φιλαρμονική Μαρκοπούλου και άρχισε σπουδές στο ωδείο Φίλιππος Νάκας με καθηγητή τον Τζαφέστα Δημήτρη. Από το 2005 είναι διπλωματούχος στα κλασικά κρουστά με Άριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο. Πτυχιούχος είναι επίσης από το 2001 στην Αρμονία με Άριστα παμψηφεί, από το Δελφικό Ωδείο με καθηγητή τον Νάσο Σταύρο. Τον Ιούλιο του 2010 παρακολούθησε το σεμινάριο στη μαρίμπα και τα κλασικά κρουστά με καθηγητές τον Peter Sadlo και τον Bogdan Bacanu από την ακαδημία Universitat Mozarteum στο Salzburg.

Είναι μόνιμο μέλος της Φιλαρμονικής Πειραιά από το 2000 και παράλληλα παραδίδει μαθήματα κρουστών στη Φιλαρμονική Μαρκοπούλου και στο Ωδείο Λουτρακίου.

Έχει συνεργαστεί με την Τίνα Πατρικίδου στη Νεανική Ορχήστρα του Γ’ Προγράμματος, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής από το 1999, με την Ορχήστρα του Γιάννη Μαρκόπουλου υπό τη Διεύθυνσή του, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2001 αλλά και σε εμφανίσεις του στην Τουρκία καθώς και με τον Μίμη Πλέσσα στο Ηρώδειο. Το 2001 ξεκίνησε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών η οποία συνεχίζεται έως σήμερα.Τον Ιανουάριο του 2013 συνεργάζεται σε συναυλία με το μουσικό σύνολο «Κρουστοφωνία» με επικεφαλής τον Αλέκο Χρηστίδη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τέλος, η πρώτη του συνεργασία με την Πειραματική Λυρική Σκηνή ξεκίνησε παράλληλα με την ίδρυσή της το 2003 (περίοδοι 2003-2004, 2005-2006), ενώ μετρά και συνεργασία με την Ορχήστρα μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΚΟΛΗΣ

Ο Διονύσης Κοκκόλης γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1983 . Το 2001 έλαβε Πτυχίο Τρομπέτας με βαθμό Άριστα (τάξη Γεράσιμου Μεσσήνη) και 3 χρόνια μετά πτυχίο Αρμονίας με τον ίδιο βαθμό (τάξη Στέφανου Τσατάλμπαση). Το 2007 αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την ίδια χρονιά έλαβε Δίπλωμα Τρομπέτας με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Β’ Βραβείο (τάξη Ιωάννη Καραμπέτσου). Δύο χρόνια αργότερα απέκτησε το Πτυχίο του στην Ενορχήστρωση –Διεύθυνση Μπάντας , έχοντας αριστεύσει ακόμα μια φορά. Η εκπαίδευσή του περιλαμβάνει συμμετοχές και σε σεμινάρια Τρομπέτας (με καθηγητή τον Vince Dimartino στα Καλάβρυτα τα έτη 2003 -2004 αλλά και με καθηγητή τον Loui Sollof στο ωδείο Τέχνης Φακανά το 2013). Ως μόνιμο μέλος της Big Band του Δήμου Αθηναίων από το 2001 στη θέση της Α’ Τρομπέτας  (Lead Trumpet) έχει συμπράξει με κορυφαίους σολίστ της διεθνούς Τζάζ σκηνής όπως : William Russo, Don Owens, Rex Richardson, Vince Dimartino, Frederik Hemke, Bobby Shew, Chicko Freeman, Γιώργος Κοντραφούρης, Τάκης Πατερέλης κ.α. Έχει διατελέσει μέλος της Ελληνοτουρκικής Ορχήστρας Νέων, της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πειραιώς, των Φιλαρμονικών των Δήμων Καλλιθέας, Ηλιουπόλεως, Ελευσίνας κι Αιγάλεω, της Συμφωνικής Ορχήστρας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και της Ορχήστρας «Παλίντονος Αρμονία» του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.Από το 2001 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει σε μικρότερα σχήματα κλασικής αλλά και σύγχρονης μουσικής, σε μιούζικαλ («Άννυ», «Μελωδία της Ευτυχίας», «Τhe Addams Family Tour») αλλά και στη δισκογραφία πλάι σε σημαντικούς καλλιτέχνες. Από το 2003 εργάζεται ως καθηγητής Τρομπέτας και σήμερα παραδίδει μαθήματα τρομπέτας και θεωρίας στη Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου.

Share
ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

  Πολιτιστικό Μέγαρο Παπουλάκου
        Μαρκόπουλο Μεσογείων, ΤΚ 190 03

  22990 49122 - 6944 672929

  filarmon1938@gmail.com


 

Γίνε μέλος τώρα!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Back to Top